Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Fællessang på Glumsø Bibliotek

Glumsø Musikforening inviterer alle interesserede til hyggelig fællessang på lokalbiblioteket i Glumsø.

Den lokale Glumsø Musikforening spiller op til fællessang og håber Glumsøs borgere har lyst til at stemme i, når vi samles om musik og sang tre lørdage formiddage på Glumsø Bibliotek.
Fællessang er en nem og rar måde at komme i kontakt med musikken. At synge sammen med andre skaber en smittende følelse blandt deltagerne, hvor man oplever glæde og samhørighed – hvilket netop er dét musikken kan skabe.
Så kom forbi og oplev glæden ved fællessang sammen med andre.

Om Glumsø Musikforening

Glumsø Musikforening er en forening i udvikling, og der er rig mulighed for at få indflydelse på vores arbejde.
Formålet med foreningen er at styrke det lokale musikalske fællesskab og give lokale børn, unge og voksne de bedste muligheder for at spille musik.
Vi har ikke til formål at udkonkurrere de tilbud, som allerede findes, herunder musikskolen, kirken og AOF, men at supplere disse tilbud. Det kan f.eks. være gennem afholdelse af jam-aftener, åben-scene-koncerter, øvelokaler for bands, fællessang ved arrangementer m.m.

Dette er et "borger til borger"-arrangement

Det betyder, at aktiviteten planlægges og afvikles af borgere i kommunen. Arrangementet afholdes på ét af bibliotekerne i Næstved, men Næstved Bibliotek og Borgerservice er ikke ansvarlige for praktiske foranstaltninger, kontakt, tilmeldinger, afbud og aflysninger ifm. arrangementet. For øvrige oplysninger om dette specifikke borgerdrevne arrangement kan du henvende dig til Glumsø Musikforening på glumsoemusikforening@gmail.com eller kulturformidler Martin Rovang på mrojen@naestved.dk.

Har du også lyst til at afholde et arrangement på biblioteket, så kontakt os på annhma@naestved.dk