Om dette arrangement

Tid
10:00 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

LEGO® “Build the Change”

Vær med til at finde på løsninger til aktuelle udfordringer ved at bygge med LEGO.

Tag med familien på biblioteket i vinterferien, og vær med til at finde på løsninger til aktuelle lokale problemstillinger.

Kreativt løsningsbyggeri
Med LEGO®-klodser i hånden kan I finde på alternative løsninger til stormsikringsdigerne ved Enøs kyst, komme med bud på mulighederne i et nyt byområde ved Næstved Havn - eller opfinde nye måder at transportere sig på, i de lokalområder, hvor busruter er blevet nedlagt.

Jeres løsningsforslag kan I udstille i biblioteksrummet, til inspiration og samtale om vores lokalsamfunds fælles fremtid.

Workshoppen er åben fra 10-16 og I kan deltage i et vilkårligt tidsrum efter eget valg. Siddepladserne ved vores byggeborde optages efter først-til-mølle-princippet. Tilmelding er ikke nødvendig. Fra 6 år.

Om LEGO® Build the Change
Næstved Bibliotek er ambassadører i LEGO® koncernens ”Build the Change” program, med formålet om at give børn i Næstved mulighed for, at skabe idéer til en mere bæredygtig fremtid.

LEGO® Build the Change er et non-profit-program, som giver børn mulighed for at udtrykke håb og ønsker for fremtiden, med et særligt fokus på klima, bæredygtighed og fremtidens byer og landskaber, gennem kreativitet. Her engageres børn i problemstillinger fra den virkelige verden og deler deres visioner for en mere bæredygtig fremtid.

Læs mere om konceptet her: https://www.lego.com/da-dk/sustainability/children/build-the-change