YA Thursdays

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Ungehjørnet eller ved Lille Scene
For hvem?

YA Thursdays

En læseklub for læseglade unge (uanset alder)

Den første torsdag i hver måned samles vi for at snakke om månedens bog. Vi skal snakke om det sure, det søde, det seje ved bogen og alt derimellem. Det vigtigste er at vi får snakket om de følelser og tanker bøgerne sætter i gang hos os hver især, alt sammen uden nødvendigvis at skulle forholde os til modeller, analyseværktøjer og andre skoleting. Der er snacks og masser af hygge.

Vi tager vi en god lang snak om hvilken slags YA-bøger vi godt kan lide, hvad vi godt kunne tænke os at læse og i det hele taget hvordan vi gerne vil have læseklubben til at fungere. På baggrund af det planlægger vi også på dagen hvilke bøger der skal læses de følgende gange. Der er altså masser af plads til at DU kan sætte dit eget præg på læsningen.

Kulturformidlerne Sigurd og Ida har forberedt nogle spørgsmål og tanker til at sætte samtalen i gang, men vi er ikke lærere og det er vores store mål at der opstår en naturlig samtale som alle har lyst til at deltage i.

Læseklubben er for alle aldre. Hvis bare man elsker at læse YA bøger er man meget velkommen.

Tilmelding til Sigurd Dam Jensen på sdajen@naestved.dk.
En tilmelding gælder for alle datoerne, men du kan godt tilmelde dig senere, hvis du ikke har været med til tidligere YA Thursdays.

YA Thursdays 7. april

YA Thursdays 5. Maj

YA Thursdays 2. juni

 

Emne