Gittemie Eriksen og Frank Egholm Andersen

Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
15:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Danmark
Forfattere

Ord på biblioteket

21.04.17
Kom og lyt! Det er herligt at høre historier, når andre læser højt. Og det bliver der rig mulighed for denne eftermiddag, hvor du kan møde Gittemie Eriksen og Frank Egholm Andersen.

Ord på biblioteket er arrangeret i samarbejde med Forfatterforeningen StORDstrømmen, som har fået bevilget penge fra Statens Kunstfond til at formidle lokale forfattere på bibliotekerne. Over fire arrangementer, hvoraf dette er det sidste, har lokale forfattere læst højt til fyraftensarrangementer på bibliotekerne i Næstved. 

 Forfatter og videnskabskvinde Gittemie Eriksen har skrevet tre kriminalromaner, en mængde spændings- og kriminoveller samt en romantisk roman. Hun læser op fra sin nye krimi "Hævnet".

Forfatter og lærer Frank Egholm Andersen har siden 2003 været ene-forfatter til biografi-serien ”Store danske forfattere som unge” i ti bind,
Desuden er han forfatter til fagbøgerne ”Den nordiske femikrimi”, ”Den danske krimi” og ”Forklædt som krimi” samt ”Mor var en engel”, fortællinger om savn, skyld og litteratur. Han læser et kapitel om storbyens poesi. Om krimiens faste mønstre og dens aktuelle popularitet fra bogen, "Forklædt som krimi".

Arrangementet er gratis og der er ingen tilmelding.