Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
50 kr.
Lokalitet
Kongebryg
Kasernevej 21
4700 Næstved
Arrangører
For hvem?

AFLYST! Blues, bøger og velsmagende dråber: Et liv i rendestenen

Du er inviteret indenfor til en stemningsfuld aften på Kongebryg i den gamle kasserne, hvor vi i selskab med forfatter Mikael Josephsen og musiker Jonas Bækkeskov Hansen skal se nærmere på livet i rendestenen -fra blusens og litteraturens perspektiv.

Mikael Josephsen

Mikael Josephsen er en alt andet end en traditionel forfatter. Han er ekstraordinær! Mikael har gennemlevet meget af det, han skriver om, og det er bestemt ikke for sarte sjæle.

I sine bøger skriver Mikael om det hårdtslående liv i rendestenen; om hjemløse, misbrugere og desperate skæbner, der uden at blinke sælger familien arvesølv til den værste slags slyngler, du kan forestille dig.

Mikael udkom tidligere på året med en ny bog ”De andre”, der helt ufiltreret skildrer livet på samfundets bund og de knækkede menneskers skæbne - det er at bebo den. 

Jonas Bækkeskov Hansen

Jonas Bækkeskov Hansen er en erfaren sanger og guitarist, der bl.a. gør sig som forsanger i blues/country/pop/rockbandet Honky Tonk Goose.

Denne aften har Jonas dog efterladt bandet hjemme i Vordingborg for på egen hånd at drage nord på mod Næstved.

Med sig har Jonas taget et udvalg af de bedste sange, som sætter ord og toner på et liv i rendestenen – ensomhed, misbrug, ulykkelig kærlighed osv.

Sammen vil Mikael og Jonas tage os på en hårdtslående tur over ligusterhækken, ud på gaden og helt ned i rendestenen – hvor vi skal smage på livets mest groteske sider – skyllet ned med en god mundfuld øl!

 

Program for aftenen:

  • 18.00 Dørene åbner (kom og varm op med lidt velsmagende dråber i baren)

 

  • 19.00 Velkomst

 

  • 19.05-19.20 Musikindslag af Jonas Bækkeskov Hansen

 

  • 19.20-19.35 Oplæsning af Mikael Josephsen

 

  • 19.35-20.00 Samtale med Mikael Josephsen

 

  • 20.00-20.15 Musikindslag af Jonas Bækkeskov Hansen

 

  • 20.15-20.30 Oplæsning af Mikael Josephsen

 

  • 20.30 Tak for i aften