Stop sult!
Stop sult!

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Stop sult!

Professor Per Pinstrup-Andersen kommer og fortæller om hvad vi kan gøre for at opfylde verdensmål 2’s målsætninger inden 2030

Millioner af børn dør at fattigdom, sult og elendige sanitære forhold, andre millioner lider af under- eller fejlernæring og et stigende antal danskere lider af diabetes og andre kroniske sygdomme forårsaget af overvægt og fedme.  

FN’s verdensmål 2 hedder Stop Sult og handler om at prøve at undgå hungersnød i ulandene, opnå større fødevaresikkerhed, fremme bæredygtigt landbrug og undgå fejlernæring både i ulandene og vores del af verden.
22. januar kan du møde Per Pinstrup-Andersen på Næstved Bibliotek.

Han er tidligere generaldirektør for det internationale forskningscenter for fødevarepolitik og professor ved både Cornell Universitet og Københavns Universitet og har arbejdet med fødevare- og ernæringspolitik hele livet.

Han vil fortælle om hvad vi kan gøre for at opfylde verdensmål 2’s målsætninger inden 2030. hvilke udfordringer står vi overfor?  Hvordan når vi målene i Danmark og hvad kan vi gøre for at bistå ulandene så de kan nå deres?