Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
20 kr.
Bibliotek
Sted
Salen
For hvem?

RobinSamse og Tidsmaskinen

Tag med YouTube-stjernerne Robin Madsen og Samrita Kaur på en rejse i tiden.

Nu har du chancen for at møde YouTube-duoen RobinSamse, når de i efteråret gæster Næstved Bibliotek.

Rejs med, når Robin og Samrita dykker ned i universet fra deres bog ”RobinSamse og tidsmaskinen” og se hvordan Samrita har illustreret  historien.

Gennem beretningen om, hvordan parret RobinSamse mødtes for første gang, og hvordan de kom på ideen med at starte en Youtube-kanal, får vi også svar på spørgsmålet om, hvorvidt de ville gøre noget anderledes, hvis de fik adgang til en rigtig tidsmaskine!

Det og andre spørgsmål svarer parret på – og sørger selvfølgelig for, at alle får muligheden for at komme hjem med en autograf og et billede.

Om RobinSamse

Kæresteparret Robin Madsen og Samrita Kaur har siden 2012 udgjort YouTube duoen RobinSamse. YouTube-kanalens fokus er videospil og underholdende snak - og siden 2015 har Robin og Samrita kunnet arbejde fuldtid med deres YouTube-platforme, som i dag har rundet 220.000 abonnenter. Sidenhen er parret begyndt at optræde og turnere med deres koncept, til glæde for deres mange fans.

I 2017 udkom bogen ”RobinSamse - kærester og nørder” af Stine Bødker og siden har de to YouTube-stjerner været hovedpersoner i en lang række bøger i serien ”RobinSamse” af Kim og Frederik Langer, som Samrita har illustreret.

Vi taler om tid

Bibliotekerne i Næstved kommune beskæftiger sig i efteråret med begrebet tid – og med Robinsamses foredrag får du et konkret eksempel på, hvordan tidsrejser kan indgå i børnelitteraturen.