Christian Bock holder foredrag d. 29. oktober på Næstved Bibliotek
Christian Bock holder foredrag d. 29. oktober på Næstved Bibliotek.

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Ordblind og hvad så?

Mød Christian Bock og hør hans inspirerende historie om, hvordan han som ordblind har klaret de mange udfordringer, man møder.

Ordblindhed behøver ikke være en hindring for at klare sig godt, som du kan få konkret syn for i foredraget med Christian Bock. Du kan blandt andet få gode bud på brugbare digitale værktøjer i hverdagen, der kan gøre livet som ordblind lettere. 

Christian Bock er stærkt ordblind, og vil i foredraget fortælle sin egen historie om en opvækst med udfordringer og om, hvordan han lærte sig selv at bruge redskaber som apps til at læse og skrive på mobiltelefon og tablets.
Med stor succes har Christian Bocks egen store interesse for de tekniske hjælpemidler for ordblinde været vejen frem. I dag har Christian Bock eget konsulentfirma. Han er superbruger af IT-hjælpemidler og lever af at holde foredrag og dele sin viden med andre, som også har svært ved at læse og skrive.

Tilbage i 2015 fik han uddannelsesprisen fra Transporterhvervets Uddannelser, da han har inspireret mange transportfolk til at kunne benytte mobilens ord-forslag, højtlæsning mv. for en lettere hverdag.
Læs/hør mere om Christian Bock på www.cbock.dk
https://ordblindementor.dk/om-mig/#mission
 

Arrangementet henvender sig til børn fra 12 år, unge, voksne, undervisere, forældre.