Trine Eger Nielsen
Trine Eger Nielsen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris
50 kr.
Bibliotek
For hvem?

Jorden rundt med mine strikkepinde

Trine Eger Nielsen fortæller om sin rejse til New Zealand. Om at følge sine drømme, om at rejse alene og ikke mindst om uld og garn.

Foredraget vil være ledsaget af fotos og Trine medbringer de modeller hun designede og strikkede på turen. Hun har udgivet en bog med modeller fra rejsen, som hun tager udgangspunkt i under foredraget. 

Trine har strikket sig vej igennem New Zealand, fortrinsvis på New Zealands Sydø. Det er blevet til en bog med 12 skønne modeller samt stemningsfude billeder og historier fra Trines strikkerejse. 12 strikkede modeller som bærer tydeligt præg af hendes passion for naturmaterialer og gennemført design. Sweatre, huer, halstørklæder og sjaler, alle med udførlige opskrifter og vejledning til garnkøb.

Trine har bevidst valgt, at drømme, glæde og begejstring skal have lov at fylde i livet. Og Trines rejse er beviset på at det virker: det kan lykkes at leve sine drømme!

Trine har strikket og designet siden hun var barn og har en uddannelse som håndarbejdslærer fra Håndarbejdets Fremme Seminarium. Derudover er hun relationscoach og har gennem undervisning på mange niveauer, formået at skabe en symbiose mellem begge uddannelser til modtagerens bedste.

Arrangementet overholder gældende coronarestriktioner med begrænset deltagerantal og håndsprit. Du skal tilmelde dig her på siden.