Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
30 kr.
For hvem?

Havedag og fastelavn på Korskilde Bibliotek

HAVEDAG FOR DE VOKSNE OG TØNDESLAGNING FOR BØRN

Vinteren er ved at gå på hæld – hvis ikke med vejret, så i det mindste ifølge kalenderen!

Det sætter gang i tanker, idéer og håb for den kommende havesæson. Derfor byder vi på en spændende og lærerig dag på Korskilde bibliotek!

Til at sparke det hele i gang, har vi besøg af forfatter Lene Skrumsager Møller, som har skrevet ”Fra græsplæne til grøntsagsmark”. En bog om hvordan hun forvandlede en helt almindelig forstadshave til et bugnende skatkammer af ærter, squash og kartofler – med ænder, dyreliv og tang!

Lene vil fortælle os om hele processen og hvad man kan gøre for at komme godt i gang.

Vi pakker det hele ind i en bytte-dag.

Så hvis du har nogle fantastiske frø til tomater, løg til stauder eller andet, så tag det med – det kan være at der er en anden der kommer med lige dét som du står og mangler til din have.

Det koster 30 kroner at høre foredraget med Lene Skrumsager Møller klokken 10-11, men du kan komme efter oplægget kl. 11 og være med gratis til resten af byttedagen (uden tilmelding).

FASTELAVN FOR BØRN – Kom udklædt og slå katten af tønden!

Om du er klædt ud som din yndlingskarakter fra en bog (fx Harry Potter, eller måske Mira eller Hundemand), eller en af de mange seje superhelte der findes, så kan du komme og slå katten af tønden på biblioteket fra kl. 12:00.

Vi glæder os til at se alle de flotte kostumer!