Om dette arrangement

Tid
18:30 - 21:00
Pris
20 kr.
For hvem?

Bog og Bio I Korskilde præsenterer ”Uden Mandat” *AFLYST

Læs bogen og se filmen om Henrik Kaufmann. En af de mest indflydelsesrige diplomater i dansk historie

Til denne omgang Bog og Bio på Korskilde Bibliotek vil vi læse biografien ”Uden mandat” fra 2020. Den kan lånes på Korskilde Bibliotek, bare spørg efter bogen.

Bogen handler om Henrik Kauffmann, en af de mest betydningsfulde og eventyrlige skikkelser i dansk diplomati – og en af de mest mystiske. Vi læser en biografi om hans liv og ser filmen om hans tid i USA under 2. verdenskrig.

Henrik Kauffmann har haft stor indflydelse på den danske udenrigspolitiske skæbne i en halv menneskealder. Fra han i 1920’erne huserede i Kina og Fjernøsten som Danmarks udsending, til han i afgørende situationer under Anden Verdenskrig og i begyndelsen af Den kolde Krig tog dansk udenrigspolitik i egen hånd.

Vi indleder aftenen med et lille oplæg, der kæder bog og film sammen. Der vil være kaffe, te og popkorn. Derefter ser vi filmen der bygger på Henrik Kauffmanns tid i USA under 2. verdenskrig.
Programmet for aftenen ser således ud:

Kl. 18.30 – kl. 18.45: Velkomst ved Andreas
Kl. 18.45 – kl. 20.35: Vi ser filmen
Kl. 20.35 – kl. 21.00: Debat
Kl. 21.00: Tak for i aften

Billetter til aftenen koster 20 kroner. Vil du gerne læse bogen inden du ser filmen, kan du hente bogen på Korskilde Bibliotek fra den 7. marts.

*Bog og Bio er desværre blevet aflyst i denne omgang, da vi ikke har nok deltagere.