Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?
Section

Professoren og Genbrugsmaskinen

Anden dag i bibliotekets temaweekend Tænk Nyt er dedikeret til børnefamilier og børn i aldersgruppen 6-11 år. Søndag d. 28. november får vi besøg af "Professoren og Genbrugsmaskinen" og vi fylder biblioteksrummet med lærerige, spændende og kreative aktiviteter, der hjælper både børn og deres forældre til at gøre hverdagen mere grøn og bæredygtig i fællesskab.

Biblioteket får besøg af Næstveds egnsteater Dansk Rakkerpak og Faster cool. De kommer forbi med deres berømte og ganske underholdende teaterforestilling ”Professoren og Genbrugsmaskinen”  

Her kan du møde professoren der ved alt om genbrug og genanvendelse af affald, og han demonstrerer stolt sin enestående genbrugsmaskine for publikum. Den kan genanvende både metal, papir, glas og plastic - ja, i princippet hvad som helst. Alt går fint lige indtil kaninen Albert, som professoren passer for sit barnebarn, tisser på ham og forsvinder ind i maskinen...

En oplysende, skør, musikalsk og bæredygtig forestilling med tekniske finurligheder, opbyggelig morale og en sprudlende Niels-Peter Kløft på scenen.

"professoren og Genbrugsmaskinen" er skabt med støtte fra - og i samarbejde med YderZonen, der er AffaldPlus' unikke og eventyrlige formidlingscenter for børn og unge.

Derudover vil der på dagen være stillet forskellige poster frem i biblioteksrummet, der båder underholder og tester de små grå, når det kommer til bæredygtighed, bevidsthed om FN´s verdensmål og idéer til kreativ genbrug.

Så tag familien i hånden og nyd en dag der planter kreative frø og grønne løsninger hos de mindste og deres voksne.

Arrangementet er gratis men bestilling af billet er nødvendigt.