Still fra filmen Den lille sommerfugl
Still fra filmen Den lille sommerfugl

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Section

Bibliobiffens sidste forestilling i foråret!

Vi slutter vi sæsonen af i Bibliobiffen med i en halv time at vise tre film for de lidt større børn, de 3-6-årige, hvor vi blandt andet møder den lille grå ulv og den lille hund Mester.

I starten af året viser vi igen film på Glumsø Bibliotek i "Bibliobiffen" for de allermindste (1½-3 år) og for de lidt større (3-6 år). Filmene vises på bibliotekets store lærred. Filmarrangementet er for institutioner og dagplejere, men også for forældre og bedsteforældre med deres børn og børnebørn.

Torsdag d. 4. april kl. 10 er det sidste gang i foråret for de 3-6-årige. Og vi viser tre ret forskellige, spændende film om dyr i forskellige situationer. 

Den nye sommerfugl: 
En sommerfuglefamilie tager på picnic i skoven, men bliver forstyrret midt i frokosten af en ældre sommerfuglefanger på jagt efter nyt bytte. Han fanger sommerfugleforældrene og tager dem med hjem til sin samling. Nu er det op til børnene at bruge al deres fantasi og mod, for hvordan kan de få sluppet forældrene fri?

Min lille hund Mester - katteballade:
Mester bor i et lille hus på landet sammen med en rar mand, som hedder Thomas. Nu har Thomas fået sig en kone, som hedder Bibi, og det har Mester fået meget godt ud af. Bibi er nemlig en rigtig dyreven. Bibi har også en kat, men det lader Mester, som om han ikke har lagt mærke til. Ordentlige hunde kan ikke lide katte, og nogle gange er han nødt til at vise katten, hvem der bestemmer. Thomas fortæller Mester en historie om en konge, som også gerne ville bestemme alting, men endte med at lære klogskab af kvinder i Afrika. Efter historien får Mester og katten en frikadelle, og så opdager Mester, at man kan vænne sig til meget - selv katte.

Den lille grå ulv - forår:
Det er forår i skoven. Fuglene synger og floden bruser afsted, mens alting springer ud. Den lille grå ulv vågner og tager solbad. Og hans gamle ven haren er også vågnet. De løber om kap og springer ud på flodens isflager, der flyder afsted. Men strømmen af stærk, og floden bliver pludseligt farlig. Så må man bruge sin fantasi! Den lille grå ulv og haren må lege, at isflagen er en storslået fregat. Ud på bølgen blå mod ukendte farvande!

Tidspunkter:
Torsdage, d. 7.2, d. 7.3. og d. 4.4.

Pris og tilmelding:
Det er gratis at deltage. Tilmelding til Glumsø Bibliotek på: 55884030 eller nstgl@naestved.dk. Skulle I efter tilmelding blive forhindret i at komme, må I meget gerne give os besked!