Lektørudtalelse

Forfatter: Martin W Hansen

Kort om bogen

Mathias farfar er bedemand og en aften beder han Mathias om hjælp til arbejdet. Men det er meget anderledes end Mathias havde troet, for de døde bliver ikke altid liggende. For alle over 10 år der vil have en spændende og lidt uhyggelig historie

Beskrivelse

Dette er den lidt uhyggelige fortælling om Mathias, som bliver oplært til at overtage farfarens bedemandsfirma. Her opdager Mathias, at De Dødes Verden er meget anderledes end han nogensinde har troet. Det viser sig nemlig, at hvis de døde ikke stedes til hvile på den rigtige måde, "vågner" de op igen og forsøger på zombie-agtig vis at spise de levende. Livet som bedemand viser sig at være særdeles farligt, og Mathias forsøger at hjælpe sin bedstefar, så godt han kan. Først del af serien "Nekromathias"

Vurdering

En virkelig sjov og anderledes spændings-gyser af en af vore absolut bedste horror-forfattere. Her sigter han på et yngre publikum, end han normalt skriver for, og det lykkes ret godt. Kent Overby Stücks illustrationer passer virkeligt godt til handlingen og formår de rette steder både at formidle spænding og "klamhed"

Andre bøger om samme emne

Kan varmt anbefales til dem, der kan lide L. G. Jensens serie om "Bulder og Brag": Varulvejagten