I skyggen af sin dominerende far åbner gourmetkokken Magne vegetarrestauranten Oldenberg. Men kan de høje ambitioner om michelinstjernerne kombineres med kærligheden?
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Emneord
ISBN
9788740036893
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2019)
Omfang
427 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
voksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Mad og mennesker
I anledning af at vi samarbejder med DR om temaet: "Maden mellem os" kan du her se liste over bøger, der på hver deres måde omhandler spisning, mad eller mangel på samme. - Nyhed
Skumringstime med Babette
Når det er mørkest i vores lande, tænder vi et lys og læser en bog. Oplevelsen kan være nærende, noget særligt, ja måske ligefrem en festmiddag.
Om forfatteren
Anmeldelser
Weekendavisen, 2018-11-23
Weekendavisen, 2018-11-23Børsen, 2018-11-23
Vurdering: 5/6
Information, 2018-11-30
Information, 2018-11-30Litteratursiden.dk online, 2018-11-28
Litteratursiden.dk online, 2018-11-28Lektørudtalelse
De mange dialoger, mundrappe replikker og det fine sprog, giver bogen et højt tempo og stor energi. Magne lever i overhalingsbanen i jagten på berømmelsen. På mange måder en...
Anmeldelse af: Kokken der holdt op med at rødme af Martin Kongsted
For mange kokke. Martin Kongstads roman om restauranternes jagt på michelin-stjerner er til tider både morsom og satirisk, men den er desværre også alt for lang. Martin Kongstad har skrevet en meget o...
Læs mere på Litteratursiden