Trin for trin guide til fremstilling af most og cider. Med opskrifter og historiske anekdoter om æblets historie og ciderens oprindelse
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
66.83 (Vin og spiritus)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Høst tid ; Æblet i historien ; Pas godt på bierne ; Æbler i overflod ; Æblemost ; Cider ; Cider-brygning ; Gær og gæring ; At stikke om ; Cider på flaske ; Hvis det går...
ISBN
9788793159372
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2021)
Omfang
123 sider
Forlag
Koustrup
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En flot og let tilgængelig bog om fremstilling af most og cider. Oplagt gaveidé til venner eller familiemedlemmer som dyrker æbler på hobbyplan...