Om at konservere tomater og chilier, så smagen bevares og holdbarheden forlænges
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.13 (Konservering og opbevaring af næringsmidler)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Syltesansen ; Tomat, chili og tomatillos ; Tørring af chilier og tomater ; Henkogning ; Salt ; Sukker ; Fermentering ; Eddike ; Olie ; Frysning ; En håndfuld opskrifter...
ISBN
9788776954123
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
139 sider
Forlag
Vandkunsten
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Sommersysler i din staycation: Her er de bedste bøger
Vi har samlet de bedste nye fagbøger med kreative projekter og hyggelige DIY's til din sommerferie
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen præsenterer sig flot med en rustik forside i ufarvet pap, som passer godt til indholdet. Opskrifterne er dejligt usentimentale og lette at gå til, da de ikke kræver masser...