- Bog
Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter
Af Anita Holmen, Lis Poulsen (f. 1941) (2015)
En opslagsbog der gennemgår alle faser af vinfremstillingen og med svar på de spørgsmål der må dukke op undervejs hvad enten det gælder hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine. Med mere end 100 opskrifter på forskellige vintyper
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret
Emneord
Emnetal
66.83 (Vin og spiritus)
Bidrag af
ISBN
9788702175981
Udgave
3. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
164 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Det er en meget klar og overskuelig fremstilling. Lovgivningen der henvises til i indledningen er delvist forældet...