Lette lækre retter, hvor smag og tilberedning er i fokus. Der fokuseres meget på billedsiden. Hver opskrift strækker sig over 4-6 billeder, og viser madlavningen trin for trin fra ingredienser over tilberedning til anretning
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: Livretter, småretter, supper, saucer, dressinger, brød og dej, fonder, krydderi, grundteknikker...
ISBN
9788711337820
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
199 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Få en Michelin-stjerne i dit eget køkken
Michelinstjernerne dalede ned over danske gourmet-kokke, men du kan blive en stjerne i dit eget køkken.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogens gennemgange af processerne fungerer rigtig godt, og giver en fin fornemmelse af de forskellige stadier, og ikke kun anretningen som man oftest ser. Bogen egner sig fint...