- Bog
Grønt med umami og velsmag : håndværk, viden og opskrifter
Af Klavs Styrbæk, Ole G. Mouritsen (2020)
Kogebog til grønt- og kødspisere, som ønsker at spise mere grønt og samtidig få viden om velsmag, umami og klima
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emnetal
64.17 (Særlige retter)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Mere grønt som en nødvendighed ; To udfordringer for grønt ; Hvad er grønt? ; Smagsoplevelsen af grønt ; Farven på grønt ; Smag og tekstur til det grønne ; Opskrifter ;...
ISBN
9788702294941
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
ix, 342 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Madkultur – nyt tema på bibliotekerne i Næstved
I juli, august og september har Næstved Bibliotek fokus på madkultur. Kom med på en kulinarisk rejse, når vi byder på en række arrangementer om vores madvaner og tilgange til dét, vi putter i munden. Følg også med på hjemmesiden, Facebook og Instagram, når vi løbende dykker ned i madkulturen.
Anmeldelser
Dansk kemi, Årg. 101, nr. 8 (2020)
Dansk kemi, Årg. 101, nr. 8 (2020)Lektørudtalelse
Anbefales! Her kan man få grundlagt en basisviden om smagens (for)underlige anatomi. Madretterne smager virkelig godt, er bæredygtige, sunde og relativt nemme at lave. Mest...