Begynderkogebog til unge, der vil lære at lave sund mad. Opskrifterne tager udgangspunkt i prisvenlige råvarer, og giver forslag til alle dagens måltider samt gode tips og nyttige tricks til at bruge rester. Indeholder både danske klassikere som f.eks. frikadeller men også poke bowls, grød, fish'n'chips og linsegryde
Emner
madlavning
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: Meyers Madhus...
ISBN
9788711917213
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
286 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
12 bøger som hjælper dig gennem din studietid
Studiestart er for mange på én og samme tid den hårdeste og mest fantastiske tid i livet. Her er 12 bøger, som kan hjælpe dig godt gennem studierne.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Claus Meyer har revolutioneret den danske madkultur, og med denne bog er hans ærinde at give unge mennesker en god start i køkkenet. I stedet for kød med tilbehør, inviterer...