- Bog
Det nordiske spisekammer : tørring, syrning, fermentering, syltning, olie, eddike & salt
Af Johan Björkman (2019)
Vejledning i forskellige traditionelle konserveringsteknikker med mere end 100 forskellige opskrifter - også på hele måltider, der gør brug af spisekammerets indhold
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.13 (Konservering og opbevaring af næringsmidler)
Bidrag af
Original titel
Det nordiska skafferiet
ISBN
9788740657258
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
174 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Go' fordøjelse!
Find ud af, hvordan du spiser sundt og får en god fordøjelse med denne emneliste. - Nyhed
Stop madspild - få inspiration
Er du også træt af madspild eller vil du finde måder at bruge resterne på? Så er der gode bud her på bøger om hvordan du kan gribe det an.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Ja tak, et spisekammer fyldt op med denne bogs lækkerier gad jeg godt have. Det er en meget inspirerende og flot illustreret bog, og de fleste af tingene kan man bare gå i gang...