- Bog
Dansk gastronomi
(2007)
Præsentation af nogle af Danmarks bedste kokke, fiskere, landmænd og andre gastronomiske håndværkere og aktører på den kulinariske scene. Med opskrifter
Henter beholdningsoplysninger.
Læs mere om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.101 (Madkultur)
Bidrag af
ISBN
9788702052428
Udgave
1. udgave, 2. oplag (2007)
Omfang
261 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Læs om det på hjemmesiden
- Nyhed
Madkultur – nyt tema på bibliotekerne i Næstved
I juli, august og september har Næstved Bibliotek fokus på madkultur. Kom med på en kulinarisk rejse, når vi byder på en række arrangementer om vores madvaner og tilgange til dét, vi putter i munden. Følg også med på hjemmesiden, Facebook og Instagram, når vi løbende dykker ned i madkulturen.
Anmeldelser
Børsen, 2007-11-05
Berlingske tidende, 2007-12-09
Lektørudtalelse
Pragtværk om dansk gastronomi for kvalitetsbevidste feinschmeckere...