GrafikBiblioteket

Som låner ved Næstved Bibliotek og Borgerservice kan du låne grafisk kunst med hjem.

Næstved Bibliotek og Borgerservice og Grafisk Værksted Næstved har en partnerskabsaftale. Grafisk Værksted stiller en grafiksamling til rådighed for biblioteket, som tilbyder borgerne at låne værkerne med hjem. Hvis man efter lånetiden ønsker at købe et værk, formidler Grafisk Værksted også købsaftaler.

Lån kunst med hjem

Grafiksamlingen består af 200 værker. De er fysisk placeret på Næstved Bibliotek. Værkerne kan lånes i to måneder med mulighed for fornyelse to gange. Og det er muligt at have op til fem værker hjemme ad gangen. Da der er tale om billeder med glas og ramme, kan udlån og aflevering kun ske til personalet i åbningstiden. Du kan "bladre" i værkerne på Næstved Bibliotek eller se dem på Bibliotek.dk.

Om Grafisk værksted

Grafisk Værksted i Næstved anvendes af kunstnere fra ind- og udland, som arbejder professionelt med grafiske teknikker. Fra den 1. januar 2007 overgik værkstedet til Næstved Kommune. Gennem årene er der opbygget et stort lager af original grafik udført af de tilknyttede kunstnere. Værkerne sælges fra værkstedet, som har til huse på Holmegaard Værk, samt på udstillinger i ind- og udland. Og en række af værkerne kan du altså låne på biblioteket!

Læs mere om Grafisk Værksted i Næstved