Fuldt program til Næver Ending Stories offentliggjort

30.07.2019
Hele programmet til litteraturfestivalen Næver Ending Stories er nu offentliggjort og vi har både prisvindende forfattere, fede forestillinger og unge ordtalenter på plakaten.

Næver Ending Stories

Med NÆVER ENDING STORIES skyder Næstved Bibliotek og Borgerservice en helt ny litteraturfestival for unges fortællinger i gang!

Lørdag d. 10 august fylder vi Næstved by med gratis forfattertalks, poetry slam, ordinstallationer, digtoplæsning og historien bag danske rap- og hiphoptekster. Det kommer til at ske på tre scener fordelt på Næstved Bibliotek, Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Helligåndshuset i Næstved. Samtidig afholder ungeprojekthuset JB10 også tre "STORYTELLINGS", som afholdes i forbindelse med Næverland-festivalen. 

Vi sætter fokus på fortællinger af, med og for unge og på at sætte litteraturen fri under åben himmel. Det bliver et brag af en ordfest, der indsætter litteraturens fortællinger som det nyeste medlem af genren street art. 

Så følg med her på siden eller på Facebook når vi løbende offentliggør forfattere, digtere, musikere og andre nyskabende ordsnedkere til programmet - og kom og oplev det hele, når vi slipper ordet fri til august!