Næver Ending Stories

Næver Ending Stories 2021

Til festivalen Næver Ending Stories sætter vi fokus på ord og fortællinger af, med og for unge. Det bliver et brag af en ordfest!

Næver Ending Stories er en festival, der siden 2019 har dedikeret sig til at fremhæve fortællekunsten med ALLE dens mange facetter, nuancer og forgreninger og på tværs af samtlige former for medier! Fra d. 3.-4. september 2021 fylder vi derfor atter Næstved by med gratis forfattertalks, musik, poetry slam, ordinstallationer, workshops og digtoplæsninger. Oplev bl.a. Per Vers, Karoline Stjernfelt, Nye Mennesker, Claus Høxbroe og mange flere.

Årets arrangementer er fordelt ud på forskellige scener rundt omkring i Næstved by. Der er scener på Næstved Bibliotek, Ungdomskulturhuset JB10, Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Næstved Museum. Her kan du se og downloade et kort over scenerne til Næver Ending Stories.

Til Næver Ending Stories får du mulighed for at udfolde din indre rapper, lære at tæmme en spraydåse som en ægte graffitimaler, komme på skriveworkshop, lave black out poetry, sammensætte dit helt eget magasin og opleve storytelling i komplet mørke (med tryk på komplet!). 

Med andre ord: Der er et ocean af gode grunde til, at du skal skrive Næver Ending Stories ind i din kalender. Og husk at følge med her på siden og på Facebook og Instagram, når vi løbende offentliggør nye kunstnere og aktiviteter til programmet. Vi ses til september!

Næver Ending Stories (NES) er et samarbejde mellem Næstved Bibliotek og Borgerservice, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved Museum, Næstved Cityforening, Talentskolen og Ungdomsprojekthuset JB10, Næstved Ungdomsskole. NES er støttet af Statens Kunstfond og Mærk Næstved, Næstved Kommune.

Næver Ending Stories logoer samlet

Vores Næstved - min vej

I forbindelse med Næstveds litteraturfestival Næver Ending Stories vil vi kaste lys over nogen af de unge Næver-stemmer, du sikkert ikke var klar over eksisterede her i byen!