Om Fensmark Bibliotek

Fensmark Bibliotek danner rammen om et hyggeligt samlingssted for byens borgere.

Fensmark Bibliotek er et velbesøgt bibliotek, både af byens borgere, skoleklasser og institutioner. Adskillige foreninger bruger ligeledes biblioteket som mødested. Biblioteket ligger midt i et villakvarter, som børnene nemt og ufarligt kan cykle til via byens stisystem. Der er gode parkeringsmuligheder ved biblioteket.

Faciliteter på Fensmark Bibliotek
Du kan læse aviser, benytte bibliotekets pc’er, printe, scanne og kopiere – og meget mere. Det er også muligt at låne bibliotekets mødesal.

Borgerservice på Fensmark Bibliotek
På biblioteket i Fensmark er der også borgerservice. Du skal bestille tid, hvis du fx skal have lavet pas, kørekort og MitID. Gå direkte til tidsbestilling her, eller læs mere om, hvad du kan få hjælp til på Fensmark Bibliotek.

Åbningstider og selvbetjening
Her kan du se åbningstiderne på Fensmark Bibliotek. Der er selvbetjent åbningstid fra kl. 8-22 mandag-torsdag og 8-17 fredag-søndag. I juli måned er der kun selvbetjening på lokalbibliotekerne (Fensmark, Fuglebjerg, Glumsø og Korskilde) i Næstved Kommune.

Vi tager ikke imod kontanter på Fensmark Bibliotek. Betaling skal ske via betalingskort eller Mobile Pay. Vi modtager alle typer betalingskort.

Arrangementer i Fensmark
Fensmark Bibliotek afholder flere arrangementer i løbet af året for både børn og voksne – hold øje med arrangementskalenderen for at se mere om hvad der sker. 

Udstillinger
Fensmark Bibliotek har 6 - 8 forskellige udstillinger om året. Vi har mange forskellige typer udstillinger med alt fra håndarbejde, malerier, fotografier m.m. Har du noget, du gerne vil udstille, er du velkommen til at kontakte os.

Håndarbejdscafé
Håndarbejdscafeen holder åbent hver tirsdag og torsdag kl. 14. Alle, som kan lide at strikke, hækle, brodere osv. og vil dele interessen med andre i hyggeligt samvær, er meget velkomne! Det er gratis at være med og tilmelding er ikke nødvendig. 

Kontaktoplysninger
Fensmark Bibliotek
Kildegårdsvej 56
4684Holmegaard

Telefon: 5588 5588
E-mail: nstfe@naestved.dk

Du kan også følge Fensmark Bibliotek på Facebook