Om Fensmark Bibliotek

Fensmark Bibliotek ligger lige midt i et villakvarter, som børnene nemt og ufarligt kan cykle til via byens stisystem.

På biblioteket kan du låne bøger, tidsskrifter, lydbøger, musik, film, spil og meget andet. Du kan læse aviser, benytte bibliotekets pc’er eller koble dig på det gratis trådløse netværk. Du kan få hjælp til at bruge bibliotekets digitale tilbud, og der er mulighed for at printe eller fotokopiere. Tæt på indgangen findes pjecer og foldere samt et stort udvalg af turistbrochurer.

Borgerservice
På Fensmark Bibliotek er der i den betjente åbningstid mulighed for at få vejledning i de digitale selvbetjeningsløsninger (borger.dk, naestved.dk og skat.dk). Hvis man ikke har en NemID, kan vi også klare det. 
Om mandagen i tidsrummet kl. 11-17 kan man med tidsbestilling få lavet pas og kørekort.
Vi har lavet en oversigt over de borgerservice-ting, som man kan få hjælp til hos os og skrevet ud og for hver ting, hvad man skal huske at have med af dokumenter: 

Har du andre spørgsmål, skal du kontakte Borgerservice på Næstved Bibliotek.

Vi tager ikke imod kontanter på Fensmark Bibliotek. Betaling skal ske via betalingskort eller Mobile Pay. Vi modtager alle typer betalingskort.  

Udstillinger
Fensmark Bibliotek har 8 - 10 forskellige udstillinger om året.
Vi har mange forskellige typer udstillinger med alt fra håndarbejde, maleri, fotografi, skulptur, stensamling og andre samleobjekter m.m.
Har du noget, du gerne vil udstille, er du velkommen til at kontakte os.

Håndarbejdscafé
Håndarbejdscafeen holder åbent hver torsdag kl. 14. Alle, som kan lide at strikke, hækle, brodere osv. og vil dele interessen med andre i hyggeligt samvær, er meget velkomne! Det er gratis at være med og tilmelding er ikke nødvendig.

Besøg af børneinstitutioner
Alle børnehaver, dagplejere, legegrupper og skoler er velkomne til at besøge biblioteket - også udenfor bibliotekets åbningstid. Børnene kan lege, læse og spille spil i vores hyggelige børneafdeling og evt. få læst en historie højt af børnebibliotekaren. I er også velkomne til at blive og spise jeres medbragte madpakker i bibliotekets mødesal. Ring altid og aftal besøget på forhånd.

Selvbetjent åbningstid
Udover den betjente åbningstid har Fensmark Bibliotek selvbetjent åbningstid kl. 8-20 mandag-torsdag og 8-17 fredag-søndag.
Læs mere om selvbetjent åbningstid