Lokal kunstner udstiller i Glumsø

27.06.17
I perioden 3. juli til 1. september udstiller den lokale kunstner Hanne Lebæk Jakobsen på Glumsø Bibliotek.

Billede malet af Hanne Lebæk Jakobsen

Hanne Lebæk Jakobsen er uddannet pædagog og har i mere end 25 år været kreativ på flere forskellige måder. De sidste syv år har hun malet og skabt billeder på hobbyplan.

Finder glæde og styrke i kunsten

"Jeg maler kun i min fritid, når tiden og motivationen giver mig tilladelse. Jeg finder megen afslapning i at male og anvender det lidt meditativt. Det giver mig glæde og styrke", fortæller Hanne Lebæk Jakobsen, som også underviser børn i billedkunst. 

Et abstrakt islæt

Billederne er meget forskellige. Dog er der altid et abstrakt islæt. Farverne er ofte i de blå-grønne farvenuancer. Og ofte optræder der fugle eller andre figurer på billederne. I perioder skaber Hanne Lebæk Jakobsen også billeder af naturmaterialer, genbrug og strandfund.

Se mere på www.hannesmalerier.dk 

Hanne Lebæk Jakobsen er med i Kunstnergruppen Næstved, der foruden udstillinger på Glumsø Bibliotek også udstiller i private firmaer, gallerier og kunstforeninger. Gruppen tæller kunstnerne Torkil og Inge Kure, Susanne I. Frederiksen, Aksel Kubert og Hanne Lebæk Jakobsen.  

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid. 

Vi har også åbent for nye udstillere

Selvom det er en fast gruppe, der udstiller, er der også åbent for nye udstillere - gerne fra hele Næstved-området. Har du lyst til at udstille på Glumsø Bibliotek, kan du kontakte Torkil Kure på telefon 53 54 19 40 eller mail kure-art@hotmail.com