foto af jan reipurth madsen
foto af jan reipurth madsen

Kreative fotografier i X-rummet

28.05.19
Fra lørdag den 1. juni til lørdag den 29. juni udstiller Næstved Fotoklub i X-rummet på Næstved Bibliotek.

Næstved Fotoklub, som i 2017 kunne fejre 75 år med fotografier, har de sidste par år udstillet på Næstved Bibliotek. Nu gentager de succesen med at udstille deres mange forskellige og kreative fotografier i X-rummet på Næstved Bibliotek. 
   
Næstved Fotoklub består af ca. 40 medlemmer, som deltager både nationalt, i Selskabet for Dansk Fotografi, og internationalt under FIAP, hvor de henter medaljer, diplomer, anerkendelse og titler. FIAP står for Federation Internationale Dè L`art Photographique. De otte deltagere i fællesudstillingen er: 
  
Allan Jensen, Jan Reipurth Madsen, Marianne Thorborg Ottesen, Mariann Jensen Düring,
Tom Søndergaard, Flemming Mejneche, Benny G. Larsen og Michael Holm Hansen. 
 
- Med udstillingen håber vi på at skabe interesse for fotografiets mangfoldighed, som spænder bredt fra portrætfotos over landskaber til det næsten abstrakte, dog stadig med det fotografiske element som det bærende i billedet, fortæller Michael Holm Hansen fra Næstved Fotoklub.  
 
-  Går du rundt med en "lille fotograf" i maven og godt kunne tænke dig at blive dygtigere, så er du velkommen til at komme forbi om torsdagen fra kl.19.30 til ca. 22.00 i Grønnegade 10, c/o Grønnegade Kaserne, bygning 10, lokale 219. Det er gratis de første fire til fem gange, slutter Michael Holm Hansen.  
 
Læs mere om Næstved Fotoklub på:  www.naestvedfotoklub.dk  
 
Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.