Farverige landskabsmalerier

21.02.17
Fra lørdag den 25. februar til lørdag den 29. april udstiller den lokale billedkunstner Torkil Kure sine landskabsmalerier på Glumsø Bibliotek.

Landskabsmaleren Torkil Kure fra Fensmark udstiller 20 af sine malerier på Glumsø Bibliotek i marts og april måned. Han har malet siden 2002. Motiverne er primært landskaber, som hænger rundt omkring i virksomheder og private hjem, især i Næstved området.

Efter alle årene med landskaber forsøger Torkil Kure sig nu med at male abstrakte malerier. Han har bl.a. for nylig udstillet i Næstved Kunstforening. Det vil også være det abstrakte, der pryder væggene, når han er med på den store KuBA Messe midt i Næstved den 4.-5. marts.

Torkil Kure er med i Kunstnergruppen Næstved, der foruden udstillinger på Glumsø Bibliotek også udstiller på Fensmark Bibliotek, i private firmaer, gallerier og kunstforeninger. Gruppen tæller kunstnerne Torkil og Inge Kure, Susanne I. Frederiksen, Aksel Kubert og Hanne Lebæk Jacobsen.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

Også åbent for nye udstillere

Selvom det er en fast gruppe, der udstiller, er der også åbent for nye udstillere – gerne fra hele Næstved-området. Har du lyst til at udstille på Glumsø Bibliotek, kan du kontakte Torkil Kure på: telefon: 53 54 19 40 eller mail:
kure-art@hotmail.com

Maleri af Torkil Kure