12 mænd står frem

30.10.17
Fra onsdag den 1. november til torsdag den 30. november udstiller prostataforeningen PROFA på ydersiden af X-rummet på Næstved Bibliotek.

Projektet "12 mænd står frem" er tænkt som en oplysning til danskerne, og især danske mænd, idet der dagligt er 12 mænd, som får diagnosen "Du har prostatakræft".  
 
Udstillingen er ikke ment som en skrækinformation, men en information om, at selv med prostatakræft kan livet, for de fleste, gå videre. 
 
Fotoudstilling med personlige historier
De fire fotografer Jan Grarup, Claus Bjørn Jespersen, Piet Simonsen og Per Dreyer har hver især portrætteret tre danske mænd med prostatakræft. De 12 unikke portrætter er nu samlet til en fotoudstilling med personlige historier.  
 
Udstillingen giver et stærkt og livsbekræftende indblik i livet med sygdommen. Det handler om at fortælle historien om det enkelte menneske, gennem markante portrætter og deres personlige fortællinger. Selvom prostatakræft har betydelige konsekvenser for mændenes liv, så demonstrerer de 12 portrætter og fortællinger også livsmod, styrke, lys og glæde over livet.   
    
Torsdag den 16. november kl. 14.00-16.00 er der mulighed for at møde repræsentant fra prostataforeningen Poul Erik Andersen, som selv har været ramt.   
 
Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.