Filmstriben og eReolen
Filmstriben og eReolen

Justering af antal film, ebøger og lydbøger

01.04.19
Bibliotekets tjenester Filmstriben og eReolen er så populære, at du fremover desværre ikke kan se og høre helt så mange film, ebøger og lydbøger hver måned.

Der er efterhånden rigtigt mange, som har fået øjnene op for de mange gode film, som findes på Filmstriben, og de mange spændende ebøger og lydbøger på eReolen. Faktisk i sådan en grad, at biblioteket desværre må skære en smule ned på antallet af titler, som du kan se, læse og høre hver måned.

Fremover kan du se 5 film hver måned på Filmstriben, og du kan læse/høre hhv. 5 ebøger og 5 lydbøger på eReolen. Det gennemsnitlige antal, som hver bruger henter hver måned på begge tjenester, er 2-3 titler, så nedjusteringen kommer ikke til at kunne mærkes for langt de fleste.

Det kan dog ikke udelukkes, at du kan komme ud for, at bibliotekets samlede kvote er brugt op sidst på måneden, og så er der ikke andet at gøre end at vente til det bliver den 1. igen! Til gengæld er der på eReolen kommet endnu flere titler, der er til ubegrænset afbenyttelse (de såkaldte "blå titler"), og som altid kan tilgås.

Det er naturligvis ærgerligt med sådan en nedjustering, men på denne måde får flest mulige brugere adgang til de populære tjenester.