Ungegruppe. Foto: Alena Darmel for Pexels.
Ungegruppe. Foto: Alena Darmel for Pexels.

Jobopslag: Næstved Bibliotek søger Unge-ambassadører

21.09.22
Brænder du for kultur? Vil du formidle din glæde for kultur og kunst for andre unge? Så smid en ansøgning, når vi her på Næstved Bibliotek ansætter et korps på fire unge-ambassadører. Læs mere her.

Unge-ambassadørerne skal hjælpe os med at finde på og arrangere spændende kulturtilbud til byens unge. Hvis netop DU har masser af ideer og lyst til at skabe nyt for andre på din egen alder, hører vi meget gerne fra dig.

HVAD LIGGER BAG?
Næstved Bibliotek arrangerer hvert år kulturfestivalen Næver Tell Festival målrettet byens unge. Her kan unge opleve fortællinger og kreativ leg med sproget gennem skønlitteratur, musik, performance, stand-up, tegneserier og meget mere.

Målet er at skabe anderledes oplevelser for unge, give dem smag for et bredt udvalg af kultur og også give dem lyst til selv at bidrage til bibliotekets tilbud for unge. Og til dét har vi brug for DIN ansøgning!

SPÆNDENDE! FORTÆL MERE?
Godt så! Vi er på jagt efter fire, lokale unge fra Næstved, der kan hjælpe vores kulturformidlere med at målrette tiltag på Næver Tell Festival og andre af vores tilbud til byens unge.

Som unge-ambassadør skal du hjælpe os med at undersøge og kortlægge, hvad der rører sig i unges liv i Næstved, så vi bedre forstår målgruppen. Samtidig skal du have lyst til selv at byde ind med ideer til bibliotekets arrangementer for unge, når vi brainstormer i fællesskab eller vil have dit og de andre unge-ambassadøres blik på forskellige tiltag.

Søg jobbet som unge-ambassadør hos os, hvis du synes det kunne være sjovt at præge vores kulturtilbud for unge. Samtidig får du et anderledes studiejob på CV’et. Vi skriver selvfølgelig gerne en udtalelse efter endt samarbejde.

Vi har et par krav, du skal være obs på, inden du søger:

  • Du skal bo i Næstved Kommune og være i alderen 16-20 år
  • Du forventes at have en interesse for kultur i bred forstand
  • Du har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig blandt unge og hvad der karakteriserer deres hverdag. Du påtager dig altså gerne rollen som vores ekspert i forhold til, hvad der kendetegner unge generelt i Næstved.
  • Det er en fordel, hvis du har et lokalt netværk, vi kan trække på i arbejdet, f.eks. ved at spørge dine venner til råds eller gøre dem opmærksom på noget, vi har undervejs.
  • Du er frisk på at kaste ideer op i luften sammen med os og gøre din egen holdning gældende, inkl. at udfordre os på de forforståelser, vi har af byens unge.

Ansættelsen er på følgende vilkår:

  • Arbejdstiden er 5 timer månedligt, fordelt ud på to hverdagseftermiddage af hver 2,5 time. Mødestedet er Næstved Bibliotek centralt i Næstved.
  • Jobbet er selvfølgelig lønnet til almindelig studentermedhjælper-takst, og du kan sagtens have det sideløbende med andet studiearbejde.
  • Ansættelsen løber i udgangspunktet i 3 måneder med evt. mulighed for forlængelse.
  • Du er dermed garanteret i hvert fald 15 timers lønnet arbejde fordelt ud på de tre måneder.
  • Du skal kunne starte pr. 1. november, - hvilke to eftermiddage vi mødes fast i gruppen hver måned herefter aftales nærmere.

COOL! I HØRER FRA MIG!
Sådan! Skriv en ansøgning, hvor du præsenterer dig selv og hvad du tænker du kan bidrage med som ambassadør. Send den til os på nt@naestved.dk senest søndag d. 9/10. Husk at skrive dit telefonnummer i ansøgningen, så vi kan ringe dig op, hvis vi vil høre mere. Har du selv nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Sigurd Dam Jensen på 5588 4147 for at høre nærmere.