Hent reserverede materialer efter påske

26.03.21
Nåede du ikke at bestille en tid til at afhente reserverede materialer før påske? Så kan du hente dem efter påske i stedet - vi udvider nemlig mulighederne for at afhente reserverede materialer på Næstved Bibliotek fra tirsdag d. 6. april.

Efter påske kan du afhente reserverede materialer på Næstved Bibliotek på hverdage mellem kl. 10-17 og om lørdagen mellem kl. 10-14. Her behøver man ikke længere at bestille tid for at afhente.

Der vil blive lukket én borger ind ad gangen, og når borgeren er lukket ud igen, bliver den næste lukket ind. Det betyder, at der kan forekomme kø, men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at få alle hurtigt videre.

Afhentningen kommer til at foregå i Salen, som er et af lokalerne ved indgangshallen på første sal, før man kommer ind i selve biblioteket. Det gør vi for at sikre de bedste muligheder for at holde afstand. Vi sætter selvfølgelig skilte op, så alle borgere kan finde vej til Salen og deres reserverede materialer.

Vi sørger som altid for, at sikkerheden er i top med håndsprit og andre værnemidler.

Har du reserverede materialer på et af lokalbibliotekerne i Fuglebjerg, Glumsø, Fensmark eller Korskilde kan du hente dem tirsdage fra kl. 11-13 eller torsdage fra kl. 15-17.