Genåbning på onsdag, d. 21. april!

16.04.21
D. 21. april genåbner Næstved Bibliotek og Borgerservice. Man kan igen bestille tid til fx pas og kørekort og det er muligt at bruge bibliotekerne ved fremvisning af Coronapas / en negativ test, der max er 72 timer gammel.

Borgerservice
Borgerservice åbner med tidsbestilling som normalt. Du kan læse mere om Borgerservice og tidsbestilling her.

Borgere med bestilte tider står i en særlig kø ved døren under kulturbroen og vil blive kaldt op, når det er deres tur. Der vil være medarbejdere til stede til at anvise køen. På lokalbibliotekerne vil der være en klokke, som man kan ringe på, når man ankommer til den aflåste yderdør.

Skal man bruge hjælp til NemID, kan man henvende sig i infocenteret uden tidsbestilling.

Når du skal ind til Borgerservice, skal du fremvise Coronapas / en negativ test, der max er 72 timer gammel, og have mundbind eller visir på.

Ved behov for akuttider skal man ringe til Borgerservice på 5588 5588. Dette er gældende for Næstved, Fuglebjerg, Glumsø og Fensmark. 
 
Biblioteket
Biblioteket åbner! Fra på onsdag kan man, mod fremvisning af Coronapas/negativ test (max 72 timer gammel) ved døren under kulturbroen, besøge og bruge hele biblioteket. Det er igen muligt at gå på jagt blandt materialerne og opholde sig i rummet. Her er det ikke nødvendigt at bestille tid. Man skal stadig bruge mundbind.

Lokalbibliotekerne åbner også for borgere med Coronapas/negativ test. Vi holder løbende øje med antal besøgende.

Toiletterne på alle bibliotekerne er fortsat lukkede.