Billede af Glumsø Bibliotek
Fremover skal du bestille tid, når du skal have pas eller kørekort på Fuglebjerg og Glumsø Bibliotek

Tidsbestilling for pas og kørekort på Glumsø og Fuglebjerg Bibliotek

22.12.17
Fra nytår skal du huske at bestille tid, hvis du skal bestille et nyt pas eller kørekort på Fuglebjerg og Glumsø Bibliotek.
Tidsbestilling er allerede indført i Næstved og Fensmark, og nu følger de sidste biblioteker med.
 

Slut med ventetid

Tidsbestilling er en fordel for travle borgere, der nu bliver sikre på at komme til, når de møder op til den aftalte tid. Erfaringerne fra Næstved Bibliotek er gode, både for borgerne og for biblioteket. Med tidsbestilling er det nemmere at styre de efterhånden knappe ressourcer. Der kan sættes ekstra personale på, når der er stor efterspørgsel efter tider, og bemandingen kan indskrænkes når der er mere stille.
 

Bedre tid til biblioteksbetjening

Bibliotekerne har fortsat åbent alle fem hverdage. Lokalbibliotekerne i Fensmark, Fuglebjerg og Glumsø skiftes til at tilbyde tider til ekspedition af pas og kørekort, så der er mulighed for at få en tid på alle ugedage i lokalområderne. Øvrige borgerservicespørgsmål besvares som hidtil alle dage.
 
"En anden fordel ved tidsbestilling for pas og kørekort er, at vi på den måde får frigjort nogle dage til biblioteksarbejde. Vi kan mærke, at der er brugere, der næsten er beklemte ved "bare" at ville spørge til en god bog, når der altid står borgere og venter på borgerservice. Og det er jo lidt ærgerligt, når vi nu så gerne vil give folk i hele kommunen lysten til at læse," siger Karen Delfs, der er Biblioteks- og Borgerservicechef i Næstved Kommune.
 
Du kan se de nye åbningstider og bestille tid her. Har du brug for hjælp til at bestille tid, kan du spørge personalet på bibliotekerne eller ringe på 55884000 på hverdage kl. 10-15. 
 
Tidsbestilling indføres pr. 1. januar og er en konsekvens af Næstved Kommunes budget for 2018.