Foto af nummersystemstander på Næstved Bibliotek

Der kan forekomme lidt ventetid

17.03.17
Der er indført nyt nummersystem til Borgerservice på Næstved Bibliotek. Der er lidt indkøringsproblemer, så der kan forekomme ekstra ventetid.

Vi er naturligvis klar til at hjælpe og du vil blive betjent, selvom der kan være ventetid - også hvis du ringer til os. Der arbejdes på at løse problemet. 

Med det nye nummersystem kan du bestille tid online og melde din ankomst ved at skanne dit sundhedskort eller en tilsendt QR-kode på velkomststanderen lige inden for døren på Næstved Bibliotek. Du kan også vælge at skanne dit sundhedskort og trække et nummer direkte på standeren.

Akut-tider, når en frist ikke kan overholdes

Er du ude i sidste øjeblik, er det muligt at trække et nummer til akutbetjening på standeren. Akut-tiderne kan bruges, hvis en frist ikke kan overholdes. Det kan f.eks. være, at dit kørekort er udløbet og du skal bruge et midlertidigt kørekort, hvis du kun har en uge til at forny dit pas, eller hvis fristen for at søge boligstøtte er ved at være overskredet. Har du trukket et akut-nummer, bliver du betjent, når der er plads i løbet af dagen. Som i alle andre situationer er det nødvendigt at medbringe de nødvendige dokumenter for at betjeningen kan gennemføres.

Vær sikker – bestil tid online

Det er fortsat bedst at bestille tid til borgerservice og pas/kørekort på nettet. Du bliver her informeret om, hvad du skal medbringe, og du er selv med til at bestemme tidspunktet. Og du kan selv styre ventetiden på den aftalte dag. Tidsbestilling vil som hidtil foregå her på hjemmesiden og på kommunens hjemmeside: www.naestved.dk

Systemet er det samme som bruges i Rådmandshaven, Ressourcecentret og Jobcentret.

Bestil tid via det nye nummersystem