Foto af Korskilde Biblioteks skærmløsning til Borgerservice
Foto af Korskilde Biblioteks skærmløsning til Borgerservice

Borgerservice på Korskilde Bibliotek

26.05.15
Du kan nu lettere få borgerservicebetjening på Korskilde Bibliotek og betjeningen foregår nu via en skærm.

Bor du i Brøderup og omegn, bliver det fremover lettere at få hjælp til Borgerservice. Åbningstiden for borgerservicehjælp på Korskilde Bibliotek er nemlig blevet udvidet, så du nu har mulighed for at bestille tid i en stor del af den betjente åbningstid.

Korskilde Bibliotek har som det første bibliotek i Næstved Kommune fået adgang til Borgerservice via en skærm. Den tekniske løsning er udviklet i samarbejde med AV-Huset i Næstved. Som borger møder du op på biblioteket, ganske som du plejer, men borgerservice-medarbejderen sidder på Næstved Bibliotek. På den måde kan du få hjælp fra den helt rigtige medarbejder og i et større tidsrum end hidtil.

Hjælp via en skærm

Der er indrettet et separat lokale, hvor du kan få hjælp i fred og ro. Det kræver absolut intet teknisk kendskab eller anden særlig indsats fra din side at benytte løsningen. Du sidder ved et bord og taler med borgerservicemedarbejderen, som du kan se på skærmen foran dig. Skulle du være i tvivl om noget, hjælper bibliotekaren i Korskilde dig gerne. Hvis du har dokumenter med, lægger du dem på bordet, hvor medarbejderen i Næstved via et særligt kamera kan se papiret og vejlede dig i, hvordan du skal udfylde det. Der kan ikke på nuværende tidspunkt bestilles pas eller kørekort med skærmløsningen.

"Vi håber, at mange borgere vil benytte sig af løsningen" udtaler Souschef Michael Olsen. "For nogle kræver det måske overvindelse at sidde foran en skærm, men man vænner sig hurtigt til det. Man skal ikke gøre noget, som man ikke skulle gøre, hvis medarbejderen sad i rummet, så det er en løsning, der kan bruges af alle".

Du skal bestille tid til Borgerservice senest dagen før. Du kan bestille tid eller ringe på tlf. 55884000 mandag til fredag kl. 10-15.