Vinderne til Orlaprisen er valgt

Så blev spændingen udløst i går den 2.november, hvor Orlaprisen blev uddelt i fire forskellige kategorier ved et prisuddelingsshow i Dokk1 i Aarhus

Orlaprisen er børnenes helt egen bogpris, hvor børnene selv nominerer deres yndlingsbøger og til sidst også vælger, hvem der skal modtage prisen. DR har uddelt Orlaprisen siden 2005, og den bliver uddelt i samarbejde med Kulturministeriet og Undervisningsministeriet.

Årets Orlapriser gik til:

Flotteste bog at kigge i: ’Mirja – Drømmestenen’ af Gunvor Ganer Krejberg og Rebecca Bang Sørensen

 Drømmestenen

Bedste bog jeg blev klogere af: ’Guide til piger’ af Sabine Lemire

 Guide til piger

Bogen, der fik mig til at grine: ’Bubbi – den talende hund’ af Morten Münster og Merlin P. Mann

 Bubbi - den talende hund

 

Den mest spændende bog jeg har læst: ’Hitman’ af Peter Krogholm

 Hitman. Bind 1

 

Læs meget mere her på DR.dk

  • Bog

Drømmestenen

Alfepigen Mirja har lovet sin mor at passe sine brødre, mens mor er på markedet for at sælge drømmesten. Men Mirja tager alligevel et smut ind i skoven og efterlader brødrene alene og da hun kommer tilbage er de væk. Hvad skal Mirja nu gøre?
Bog
  • Bog

Guide til piger

Af Sabine Lemire (2018)
Bog
  • Bog

Bubbi - den talende hund

Bubbi er en helt almindelig hund indtil den dag, hvor en gal videnskabsmand udsætter ham for et eksperiment. Nu kan Bubbi pludselig tale - men er det egentlig sagen, når man bor hos en fyr, der helst bare vil have at alt er normalt?
Bog
  • Bog

Hitman. Bind 1

Af Peter Krogholm (2018)
Andreas bliver noget overrasket, da han åbner sin konfirmationsgave og ser en sort Sako TRG-22 snigskytteriffel. Ikke blot får han en riffel, men han skal også træffe en afgørende beslutning for sit liv. Hans liv bliver forandret for altid
Bog