Billede af haven bag Glumsø Bibliotek
Selvom årstiden ikke lige er til det, så står græsset bag Glumsø Bibliotek klar til brug

Vi skal videre med ”Biblioteks-Byhaven”

01.03.18
Tirsdag den 13. marts kl. 14.00-15.00 mødes vi igen på Glumsø Bibliotek for at tale videre om fælleshaven bag ved biblioteket.

Selvom der er frost og kulde udenfor, varer det ikke længe, før foråret kommer. Og det betyder, at vi skal i gang med vores fælleshave på græsset bag Glumsø Bibliotek. Helle og Vibeke fra biblioteket har holdt flere møder med interesserede borgere, som har lyst til at være med til at samskabe en have. 

Store planer for området

Der er omsider givet grønt lys for "Sansoteket" - et legeområde, som kommer til at ligge uden for Glumsø Bibliotek. Det lokale projekt, som har været undervejs i fire år, ligger godt i tråd med tankerne omkring fælleshaven. Der er bl.a. planer om at lægge fliser i mellemgangen fra "Sansoteket" og ind mod "Biblioteks-Byhaven", som er fælleshavens nye navn.

Helle og Vibeke håber på, at der er flere, som i foråret har lyst til at være med i haveprojektet. På det næste møde skal vi se på, hvad der skal købes til haven, og hvordan vi kommer videre. Kom og vær med til at samskabe med andre borgere i byen. Alle er velkomne. Bare mød op. 
 
Har du lyst til at vide mere, kan du kontakte:
Helle (5588 4131) eller Vibeke (5588 4123) 

Fakta om projektet

"Biblioteks-Byhaven" bag Glumsø Bibliotek er et samskabelsesprojekt. Samskabelse er at skabe sammen. Det er velfærd i samarbejde. Det handler om at have følelsen af at være med og føle ejerskab. Samskabelse skal give mening. Og sommetider ved man ikke, hvor man ender. Det er noget af det spændende