SmartParatSvar
SmartParatSvar

SmartParatSvar - prøv selv

25.11.14
SmartParatSvar er en landsdækkende quiz, som afholdes på biblioteker rundt omkring i Danmark. Hver 6. klasse vælger et hold på 5 personer, som kan supplere hinanden og samarbejde om at finde de rigtige svar.

Næstved Bibliotek er også med. Vi afholder den lokale runde onsdag d. 3. december, hvor 6. klasser fra følgende skoler deltager:

3 klasser fra Sydbyskolen
1 klasse fra Kildemarksskolen
1 klasse fra Borup Ris Skolen, Grønbro afd.
1 klasse fra Kalbyrisskolen
1 klasse fra Herlufmagle Skole

Vinderne herfra går videre til den regionale runde onsdag d. 14. januar 2015 - og endelig går vinderen herfra videre til finalen 25. februar 2015.

Hvis du har lyst til selv at prøve quizzen, kan du nu downloade appen og teste, om du kan svare på spørgsmålene (fra tidligere år) - Findes både i Appstore og Google Play og er helt gratis. Søg efter Smart Parat Svar.

SmartParatSvar

Fakta om SmartParatSvar

Formålet er at sætte fokus på læsning og læselyst. Spørgsmålene er udvalgt indenfor både fag- og skønlitteratur - og skal være med til at vise, at det er sejt, når man er ekspert indenfor et bestemt område.

Quizzen er et samarbejde mellem Kulturstyrelsen, Danmarks børnebiblioteker og TV2 Regional, der vil bringe reportager og transmissioner fra de lokale og regionale runder samt transmittere landsfinalen fra Odense på alle regionale sendeflader.