Snoren klippes til den selvbetjente åbningstid på Næstved Bibliotek
Snoren klippes til den selvbetjente åbningstid på Næstved Bibliotek

Så blev snoren klippet til selvbetjent åbningstid

20.03.15
Onsdag d. 18. marts åbnede den selvbetjente åbningstid på Næstved Bibliotek. Det markeredes med en reception. Se billeder og filmklip af åbningstalen.

En forsamling af brugere og medarbejdere var mødt op for at markere den officielle åbning af selvbetjent åbningstid på Næstved Bibliotek. Kulturudvalgsformand i Næstved Kommune Linda Frederiksen (A) demonstrede hvordan man kommer ind i det selvbetjente bibliotek. Hun puttede sit sundhedskort i standeren udenfor døren til biblioteket og tastede sin pinkode og døren åbnedes. Herefter klippede Linda Frederiksen snoren - og brugerne væltede utålmodigt ind. Inde i indgangspartiet holdt byrådsmedlemmet sin tale, hvor hun bl.a. sagde: 

- Det her med det selvbetjente bibliotek har vi haft på vores lokalbiblioteker i nogle år og det har været en stor succes. Rigtigt mange har gjort brug af det. Er kommet om aftenen og hentet og reserveret bøger. Sågar er der nogle, der holder møder på bibliotekerne. Så længe man ikke forstyrrer de andre på biblioteket kan man bruge biblioteksrummet til rigtigt meget.

                                        Tre billeder fra åbningsreception for det selvbetjente bibliotek i Næstved

- Jeg håber at det her tilbud er et tiltag I vil blive glade for. Jeg håber ikke at det er det sidste tiltag vi laver på biblioteket, fordi vi har lagt mange planer om fremtidens bibliotek, men vi kunne også godt tænke os at I brugere er med til at finde ud af hvordan vi skal bruge biblioteket og biblioteksrummene i fremtiden.

Efter talen var det tid til en lille snack og så skyndte mange brugere sig op af trappen til 1. salen og det store biblioteksrum med de mange muligheder - også uden personale. Se hele talen herunder.

Se hvornår der er selvbetjent og betjent åbningstid på Næstved Bibliotek