Billede fra en skole i 1830
Jernbanegade Skole 1930-1938. Foto E. Arnholtz, Næstved

Plads til flere i Erindringscaféen

28.08.19
Den lokalhistoriske skrivegruppe hos NæstvedArkiverne fortsætter. Der er ledige pladser i skrivegruppen, hvor vi skriver fra gang til gang og taler om lokale minder. Første gang d. 18. september.

NæstvedArkiverne har siden foråret 2018 haft et samarbejde med bibliotekar Vibeke Sølling fra Næstved Bibliotek og Borgerservice, som står for bibliotekets workshops i livshistorieskrivning. Det blev starten på Erindringscaféen, hvor deltagerne mødes en gang om måneden. I denne sæson er der et begrænset antal pladser til skriveglade borgere, som har lyst til at dykke ned i livshistorien og de lokale minder.   

Sammen fortæller vi lokal livshistorie

Måske er du i gang med at skrive, men har lyst til at mødes med andre og blive del af et netværk. Det kan også være, at du har brug for at få noget inspiration til at komme i gang med at skrive om dit liv, fortæller Vibeke Sølling, som sammen med assistent Berith Torndahl Larsen fra NæstvedArkiverne står bag initiativet. 

Højtlæsning af minder

Du kan skrive om din opvækst, skolegang, dit arbejdsliv eller noget helt andet, du har oplevet i Næstved eller omegn. Du behøver ikke være født og opvokset i kommunen, men har måske boet eller arbejdet her i mange år. Vi skriver fra gang til gang og læser højt for hinanden, når vi mødes. Det giver et godt sammenhold og masser af inspiration at høre, hvad de andre har skrevet.
 
Gruppen mødes fire onsdage i efteråret: den 18. september, den 9. oktober, den 13. november og den 11. december. Alle dage fra kl. 9.00-11.00. Sted: NæstvedArkiverne, Teatergade 8, kld., 4700 Næstved

Tilmelding: Bibliotekar Vibeke Sølling, Næstved Bibliotek og Borgerservice på tlf. 5588 4123, mail visje@naestved.dk 

Der er et begrænset antal pladser. Det er gratis at deltage.