Skærmbillede fra zinio
Skærmbillede fra zinio

Nu onlineadgang til 343 engelsksprogede magasiner

02.07.15
Lonely Planet Traveller, New York Magazine og Vogue er bare nogle eksempler på magasiner, som du nu har adgang til som biblioteksbruger.

Danskernes Digitale Bibliotek - herunder Næstved Bibliotek - har forhandlet en ny aftale på plads med amerikanske Zinio, som giver bibliotekerne mulighed for at tilbyde brugerne adgang til 343 engelsksprogede magasiner og tidsskrifter. Tidligere var der kun adgang til 190 forskellige. De 343 titler i aftalen er udvalgt i samarbejde med bibliotekerne og dækker over et bredt udvalg af områder fra videnskab, rejser og nyheder til kunst og kultur.  

Lonely Planet Traveller, New York Magazine, Vogue, The Economist, National Geographic, Country Living og Rolling Stone er bare nogle eksempler på tidsskrifter, som du nu får adgang til, som oprettet låner ved Næstved Bibliotek og Borgerservice. Læs hvordan du bliver låner

Sådan gør du: 
Når man er logget på som biblioteksbruger skal man oprette en Zinio-konto – med navn, email og password. Kontoen skal oprettes to gange, én gang for at få adgang til at hente magasiner og én gang for at kunne læse dem. Zinio findes også som app til diverse mobile platforme, såsom iPhone, iPad og Android smartphones og tablets. Her får man offline adgang til de magasiner, man har hentet ned på sin konto via computeren.

Prøv Zinio