Mød en IT-frivillig

17.11.15
Vi har interviewet Christian, der hjælper andre og hygger sig med at være del af en lille gruppe IT-frivillige på Næstved Bibliotek.

Er det noget for dig?

På Næstved Bibliotek er der et IT-område med et dusin PC’ere, en printer og et par scannere – og der kommer mange borgere forbi i løbet af dagen og anvender dem. De fleste klarer sig selv, men nogle har brug for assistance til diverse IT-mæssige udfordringer. Som noget nyt er der etableret en lille gruppe frivllige, der hjælper med disse udfordringer. Men der er brug for mange flere IT-frivillige, da de nuværende ikke kan dække hele behovet.

Så hvis du er fortrolig med at bruge en computer, færdes nogenlunde hjemmevant i den digitale verden og har lyst til at lære fra dig, så er det måske noget for dig at blive IT-frivillig på Næstved Bibliotek? Her er din mulighed for at hjælpe andre mennesker med at blive fortrolige med IT og få løst konkrete opgaver. 

Som frivillig bliver du en del af et netværk, der mødes hver anden måned. På netværksmøderne er der mulighed for at dele oplevelser med andre frivillige og der er jævnligt oplæg om et aktuelt emne. Som frivillig vil du også blive tilbudt kompetenceudvikling af forskellig art - og du vil komme til at møde både andre frivillige og en masse borgere, der har glæde af din hjælp. 

Har du fået lyst til at blive IT-frivllig kan du kontakte Julie Busborg, tlf: 55884018 – jubus@naestved.dk