Billede inde fra Glumsø Bibliotek med stole og reoler
Billede inde fra Glumsø Bibliotek med stole og reoler

Hvordan skal dit bibliotek se ud i fremtiden?

09.11.15
Torsdag den 19. november kl. 19 er Glumsø Bibliotek vært for et borgermøde. Kom og hør om vores tanker og lad os høre dine gode idéer til, hvordan vi kan få endnu mere glæde af hinanden.
I disse tider sker der store ændringer på biblioteksområdet. Biblioteket er ikke længere kun et sted, hvor man kan låne bøger, musik, film, spil m.m. Der sker også masser af andre spændende ting som foredrag, workshops, udstillinger m.m. Glumsø Bibliotek råder over gode lokaler og faciliteter, som flere lokale virksomheder, studerende, foreninger og klubber kan benytte sig af. Til borgermødet på Glumsø Bibliotek sætter vi fokus på samspillet mellem bibliotek og lokalsamfund. Og vi har brug for dine gode idéer og tanker om, hvordan vi i endnu højere grad kan få glæde af hinanden.
 
Aftenens program:
Velkomst og oplæg om fremtidens bibliotek v/teamleder Stine Brandt Hermannsson
Præsentation af nyt mødelokale
Café-diskussioner – Hvordan kan vi få glæde af hinanden?
Opsamling og afrunding
 
- Vi vil gerne slå et slag for, at borgerne i Glumsø-området og Glumsø Bibliotek fremover får endnu større gavn af hinanden. Både ved at flere bliver opmærksomme på vores tilbud, men også ved at biblioteket i højere grad inviterer byens borgere til at indgå i samarbejde med biblioteket på den ene eller anden måde, forlyder det fra personalet på Glumsø Bibliotek, som glæder sig til at få masser af gode input på borgermødet, som de vil bruge til at skabe et endnu bedre bibliotek.
 
Der er ingen tilmelding og alle er velkomne.