Bogsalg
Bogsalg

Bogsalg

02.12.15
Vi rydder op på Næstved Bibliotek for at få bedre plads til at præsentere vores materialer og tilbud til borgerne. Derfor vil der være løbende bogsalg. Kom og gør en god handel og hjælp os samtidig med at rydde op.


Vi ønsker, at biblioteket skal fremstå inspirerende og indbydende for borgerne, også når personalet ikke er til stede. Det skal være nemt og enkelt at finde det, man søger, og samtidig skal der være spændende fristelser på hylderne hele vejen gennem biblioteket. Da bøgernes forsider er mere interessante end deres rygge, vil vi gøre plads til mange flere udstillingshylder på reolerne. Det kræver, at vi rydder meget ud i vores samling og kasserer de materialer, som ikke har haft så mange udlån.

Gør en god handel

Der er mulighed for at gøre en god handel, da vi sælger materialerne til meget fordelagtige priser:

1 stk. for 2 kr. og fyld en pose for 10 kr.

Bogsalget, som allerede er startet, vil fortsætte løbende, da vi kasserer materialer over en længere periode. Det kan derfor godt betale sig at stikke hovedet indenfor af og til for at se, hvilke nye godbidder, der er kommet til salg siden sidst.

Udover at sælge ud af samlingen til glæde for borgerne, vil vi også donere kasserede materialer til forskellige institutioner og virksomheder, hvor de kan gøre gavn, f.eks. Næstved Sygehus, ældrecentre, efterskoler mv.

Emne