Foto af bogautomat
Foto af bogautomat

Bogautomat i Karrebæksminde indvies

21.08.15
Bogautomaten på broen ud til Enø, er en helt ny type, der kan bruges til lån og aflevering af bøger.
Næstved Havn og Næstved Bibliotek og Borgerservice har indgået et samarbejde om den helt ny type bogautomat, der vil kunne dække et biblioteksbehov for indbyggerne i Karrebæksminde-området og de mange feriegæster. Bogautomaten er placeret i en lille tilbygning på broen til Enø. Bogskabet vil kunne åbnes af oprettede biblioteksbrugere, som derefter vil kunne aflevere bøger og andet biblioteksmateriale og låne de bøger, der står i automaten. Døren ind til bogautomaten vil være åben fra morgen til aften. 
 

Indvielse

Fredag den 28. august kl. 14.00 indviede Kulturudvalgsformand Linda Frederiksen Karrebæksminde Bogautomat. Bogautomaten i Brohuset i Karrebæksminde er et tilbud fra Næstved Bibliotek og Borgerservice og kan benyttes af alle, der er oprettet som lånere i Næstved Kommune.
 

Sådan bruger du automaten

Bogautomaten kan benyttes af alle registrerede lånere. Den er superenkel at benytte: du logger på med sundhedskort eller cpr-nr. og bibliotekspinkode, åbner skabet, vælger dine bøger, tager dem ud og lukker døren. Skabet registrerer, hvad der udlånes og evt. afleveres ved hjælp af chip. 
 
Der kan ikke bestilles materialer til automaten, og der kan udelukkende lånes bøger i automaten, ikke spil, film eller musik.
 
Oplever du problemer må du gerne sende en mail til bibikt@naestved.dk 
 
Den samme slags bogautomat er på vej i Sandwichbaren i Sct. Jørgens Park og vi forventer at den går i drift i løbet af efteråret.