BIBLO-FIL(M): Episode 6

23.11.15
BIBLO-FIL(M): Episode 6 - Gentagne arrangementer, Endgame, Facebook-konkurrence og Erik Valeur. Se med og bliv klogere på, hvad der foregår på Næstved Bibliotek og Borgerservice.

 

I denne episode af Biblo-fil(m) kommer vi ind på de ugentlige arrangementer, som finder sted på bibliotekerne. Der tales om Sam-X, IT-vejledning, IT-frivillige, Håndarbejdscafé og Pokémon.

Vi viser vores flotte juleudstilling og præsenterer en Facebook-konkurrence. I konkurrencen kan man vinde Erik Valeurs nye udgivelse "Logbog fra et livsforlis" - i signeret udgave, alt man kan gøre er at kigge forbi vores Facebook og svare på spørgsmålet: Hvad hedder Erik Valeurs debutroman?
https://www.facebook.com/naestved.bibliotek/?ref=bookmarks

Pinaki anbefaler serien "Endgame" og fortæller om, hvordan romanerne rækker ud over det medie, som bogen er. "This is Endgame" - hvor anden del (næsten) lige er udkommet.

Pinaki og Thomas introduceret et nyt koncept som hedder "Hvordan gør jeg?". Her kan du skrive ind og stille spørgsmål. Der vil så bliver lavet en video, som besvarer problemstillingen. I denne omgang går spørgsmålet på, hvordan man finder bøger om et konkret emne, nemlig tebrevs-foldning.

GennemseGennemse
  • Bog

Det syvende barn

Af Erik Valeur (2011)
Syv spædbørn får en fælles start på børnehjemmet Kongslund i 1961. Næsten 50 år senere modtager nogle af dem et mysti...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Logbog fra et livsforlis

Af Erik Valeur (2015)
Statsministerens og justitsministerens mor forsvinder fra et plejehjem og hele nationen leder efter hende. Der fortæl...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Endgame - kaldet

Af James Frey (f. 1969) (2014)
Det verdensomspændende "Endgame" er startet og 12 børn er særligt trænet til netop dette øjeblik. Det er en...
Læs mere