BIBLO-FIL(M)

09.10.15
Velkommen til BIBLO-FIL(M) som giver et overblik, af hvad der sker på Biblioteket den kommende uge. Der bliver talt om musik, bøger, arrangementer og konkurrencer.

I denne uge er der mulighed for at møde Bryan Rice til Middagsmusik:
https://www.naesbib.dk/arrangementer/musik/middagsmusik-med-bryan-rice

Foredrag ved Thomas Ulrik Larsen om Gasolin:
https://www.naesbib.dk/arrangementer/musik/masser-af-succes
 
 
Herlufsholm Fantasy Bogmesse
#fantasybogmesse #mitnæstved
 
Vores samarbejde med bog-vlog.dk kan følges på hjemmesiden og instagram. For at deltage i næste uges bog-vlogathon, brug vores hashtags: #bøgerduvildelemedandre #fantasybogmesse
 
Link til Mathilde fra Unge Læser:
https://www.youtube.com/watch?v=vMJjtCxMUuY
Link til de andre værter ved bog-vlogathon 2015:
Jasmin Würts: 
 
Bog-anbefalinger fra Thomas: 5 gode YA-bøger
1. Fordelene ved at være en bænkevarmer
Den handler om introverte teenager Charlie, hvis ven lige har begået selvmord og hans overvældende møde med high school. 
2. Papertowns
Den handler om Quentin, der på afstand er forelsket i den populære og mystiske Margo. En nat kravler hun gennem hans vindue og får ham med på en hævnaktion, hvorefter hun forsvinder. Bogen handler om Quentins søgen efter hende.
3. Eleanor og Park
En vidunderlig og tragisk kærlighedshistorie, som tager sin begyndelse i en skolebus i Omaha, Nebraska. Den handler om to personer som ikke passer ind, men som passer til hinanden. 
4. Gåden om Alaska
Bogen handler om Miles, som starter på kostskole i Alabama og hurtigt får nye venner - heriblandt den smukke humørsyge pige Alaska. Miles forelsker sig ulykkeligt i Alaska og historien udvikler sig, så man ikke kan undgå at blive berørt. 
5. Moskitoland
Dette er en sjov og medrivende historie om pigen Mim, der meget spontant tager en bus fra Mississippi og hjem til sin syge mor i Ohio. Undervejs støder hun på flere specielle personer, hvilket gør fortællingen underholdende. 
 
Vi har alle bøger og musik liggende, som er nævnt i videoen på Næstved Bibliotek, hvis jeres interesse er blevet vakt.
 
I kan altid komme fordi og deltage i BIBLO-FIL(M) - skriv til pthor@naestved.dk