Billede af appen på en smartphone
Hent appen Biblioteket til din smartphone eller tablet

Biblioteket - nu som app

12.06.18
Hent appen "Biblioteket" og få nem adgang til alverdens materialer. Du kan reservere og forny dine lån med få klik - og se hvad der sker på dit lokale bibliotek.

Det er lige blevet endnu lettere at bruge biblioteket! Vi har fået en app, som samler hele dit bibliotek på din smartphone eller tablet. Her kan du søge, reservere, se din lånerstatus, forny dine lån og få hjælp til at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer. Du kan også se de seneste nyheder fra biblioteket og læse om vores arrangementer.

Appen med det mundrette navn "Biblioteket" har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Du kan søge på tværs af fysiske og digitale materialer og let hoppe videre til for eksempel eReolen eller Litteratursiden - to andre af bibliotekets gode digitale tilbud.

Bliv inspireret

Appen er spækket med inspiration og formidling. Du finder hylder med inspiration indenfor skiftende emner eller kategorier som Nye romaner for voksne, Biografier og erindringer, Klassikere, Læs højt for dit barn, Ny musik og meget mere.

Når du henter appen i App Store eller Google Play, skal du først vælge Næstved Bibliotek og Borgerservice. Derefter kan du vælge at logge ind og få det fulde udbytte af appens funktioner. Login til appen er dit CPR- eller lånernummer og din bibliotekspinkode.

God fornøjelse med appen - som gør det let at nå biblioteket!